Velkommen til RJKs nye hjemmeside

06.07.2021

Siden nytår har webudvalget sammen med IdeFa Gruppen arbejdet intenst med RJKs nye hjemmeside


Årsagen og baggrunden for, at det var nødvendigt at søsætte en helt ny hjemmeside var flere.

De vigtigste var, at det ikke længere var muligt at sikkerhedsopdatere den gamle side, siden levede  ikke op til de regler, der i dag er omkring GDPR og hjemmesider. Og så trængte hjemmesiden til et layout og en brugermæssig opdatering. 

Bestyrelsen besluttede derfor tilbage i december, at starte en undersøgelse af mulighederne for at sikre hjemmesiden i årene fremover.

Det stod hurtigt klart, at det var nødvendigt med med en helt ny side og ikke bare en midlertidig "reparation" af den gamle side. Efter at have indhentet flere tilbud, blev det besluttet, at lade det Digitale Marketing Bureau, IdeFa Gruppen stå for udvikling og programering i sæt samarbejde med RJKs webudvalg.  

Heldigvis kunne mange at de data, der lå på den gamle side genanvendes, så man ikke skulle starte helt forfra. 

Siden er med ca. 30.000 besøgende om måneden fra ca. 2.500 forskellige brugere, et vigtigt medie for klubben udadtil. Og hertil kommer hele styringen omkring klubbens prøver, med alt lige fra oprettelse af de enkelte medlemmers hunde, oversigt over prøver, prøvetilmelding, kataloger, diplom generering, resultatstyring og automatisk indberetning af resultater til DKK og meget meget mere.

Vi håber medlemmerne og alle andre der kigger med, vil tage godt imod den nye side og hurtigt vil vænne sig til det nye layout og de nye funktioner siden også byder på. 

  • En af de større layoutmæssige ændringer er, at sidden nu er tilpasset så den nemt ses på alle platforme, fra pc, ipad til mobiltelefon.
  • Prøvedeltagere vil opleve, at det er blevet nemmere at tilmelde til prøver og at betaling af prøvegebyr nu kan foretages med mobilpay
  • Mulighederne for vores sponsorer er blevet endnu større, med flere muligheder for annoncering, kontakt gerne sponsorudvalget
  • Siden er stadig opbygget med en offentlig del og medlemssider, hvor adgang kræver medlemsskab (Mit RJK)  

Som medlem logger du ind på siden ved at klikke på Mit RJK, du skal bare bruge det login du også brugte på den gamle side  

Oplever du problemer med at logge på, tilmelde hunde eller funktionsfejl på siden, må du meget gerne kontakte webudvalget webmaster@rjk.dk