Temaaften om mentaltræning

Af Lone Lyngbye,  medlemsudvalget.

Torsdag de 4. april afholdte vi årets første temaaften i RJK. Der mødte ca. 70 engagerede hundeførere op til endnu en hyggelig aften blandt hundefolk.

Temaet var ”Mentaltræning for mennesker” og vi havde fået Mathias Hahn, som har beskæftiget sig med personlig udvikling siden 1995 til at komme og fortælle om, hvordan man fx kan forberede sig inden en prøve. Mathias er bl.a. uddannet tankefeltterapeut og har taget metasundhedsuddannelsen. Han har været på udviklingsrejser til Peru og på kurser i Tyskland. Desuden har han en baggrund som professionel håndboldspiller.

Mathias gav os viden om, hvor vigtigt det er at skifte negativ tankegang ud med positiv, og hvordan vi kan visualisere et godt resultat før fx en prøve.

Desuden fik vi demonstreret en afspændingsøvelse, som man nemt kan bruge i hverdagen. Denne kan fx bruges til at undgå at blive nervøs, når man går til prøver.

Som det efterhånden også er sædvane, så havde flere af vores medlemmer tilbudt at tage lækkert hjemmebag med, så der var masser af kage til kaffen.

Et stort tak til vores hovedsponsor for aftenen Tømrerfirmaet Villebæk Aps.

Herudover også et stort tak til aftenens øvrige sponsorer: Minitraktorgården Køge, Jagtuniverset og Halfdan's. Halfdans stod også for en fin stand, som der var mulighed for at købe lækkerier med hjem til de 4-benede.

Medlemsudvalget takker alle for en hyggelig aften. Håber at se jer til vores kommende arrangementer.