RJKs 25 års jubilæumsfest

Støvet har for længst lagt sig og klublivet gået videre. Men festudvalget synes lige, at det igen skal nævnes, at Retrievernes jagthundeklub fylder 25 år i år! Denne runde begivenhed blev fejret med en jubilæumsfest lørdag d. 12. juni i Skælskør.

Vi var meget spændte på, om vi overhovedet kunne holde en fest med hensyn til corona-restriktioner. Men lykken tilsmilede os og sammen kunne vi arrangere et heldags-arrangement, hvor alle klubbens medlemmer med familie var inviteret.

Temaet for dagen var at have det sjovt i gode hunde-kammeratlige lag i hyggelige omgivelser med plads til både de to- og fire-benede. Selve dagen startede med en formel åbningsceremoni holdt af klubformand Henrik Møller Rasmussen, hvorefter dagens begivenheder kunne begynde. Der var arrangeret fire poster, hvor man, i hold bestående af to ekvipager, skulle optjene point. Der skulle både hentes dummier blandt drilleænder og på duejagter uden at rive dueskjulet ned. Holdene skulle også fuldføre en rågejagt og ikke mindst en temmelig udfordrende dirigeringsopgave med vandbaljer i højt græs.

Efter holddysterne var det kaffetid og også tidspunktet for en formel jubilæumstale. Benedicte Fonnecbeck-Wulff, som har været en tro følgesvend af klubben gennem årene, holdt en smuk tale dedikeret direkte til RJK. En tale som både gamle og nyere medlemmer kunne relatere til. Hun havde til lejligheden medbragt en jubilæumsplanche indeholdende billeder fra hele klubbens levetid.

Herefter var det tid til fri leg. Konkurrenceånden kom igen op i hundeførerne – både dem som havde deltaget i holddysten tidligere, men også dem som ikke havde været med der, fik hentet hundene ud fra bilerne, så alle fik chancen for at vinde den uofficielle titel som dagens hurtigste hund. Begge konkurrencer stillede krav til hundens fart og ikke mindst hundes evne til at kontrollere sin nysgerrighed.

Man bliver sulten af al den leg, konkurrence og snak. Der var arrangeret en flot jubilæumsfestmiddag efterfulgt af det velkendte amerikanske lotteri. Præmiepuljen var særlig stor og varieret i år grundet en lang række sponsorer. Et stort TUSIND TAK skal lyde til dem alle sammen, som hver især er listet ved denne artikel ved logo. Vinderne af selve holddysten og scurries blev også kåret og flot præmieret.

Der skal også lyde en særlig tak til alle de frivillige, som hver især har hjulpet med at gøre denne dag til en succes, både op til begivenheden, på selve dagen samt den efterfølgende oprydning. Dagen ville på ingen måde være den samme, hvis ikke festudvalget havde så fantastisk en hjælp! TUSIND TAK TIL ALLE JER!

 

Mange jubilæumshilsner fra

//Festudvalget 2021